Mühendislik, İnşaat ve Yapı Forumu
12 Mart 2010, 09:15:06 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Bütün forumlarımıza tek bir kullanıcı hesabıyla erişebilirsiniz.
yapiforum.net / insaatforum.net / teknikinsanlar.com

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İmo Ankara Başkan Aday(lar)ı ?  (Okunma Sayısı 463 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesyo
Yeni Üye
*

Rep Puanı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 1662

Teşekkür
-Edilmiş: 1
-Alınan: 0

Üyelik Bilgileri
« : 19 Ocak 2010, 17:08:08 »

24 Ocak 2010 da yapılacak İmo Ankara için yarışacak aday(lar) kimler?
« : 19 Ocak 2010, 17:08:08 »

DEMOKRAT MÜHENDİSLER PLATFORMU
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 39888

Teşekkür
-Edilmiş: 0
-Alınan: 2

Demokrat bir İMO Ankara Şubesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2010, 11:49:47 »

Rant gruplarının otoriter, hesap vermeyen, bürokratik yönetim anlayışına karşı,
Gücünü  üyesinden alan, katılımcı, şeffaf, üretken, emekten ve halktan yana bir İMO için 19. Dönem İMO Ankara Şube Yönetimine Adayız

Mesleki demokratik kitle örgütü olan odamızın, mesleğimizin geliştirilmesinde, meslektaşlarımızın giderek artan hak gasplarına karşı çıkarlarının korunmasında, sorunlarının sahiplenilmesinde ve bu sorunların çözümü için mücadele edilmesinde önemli bir rolü olması gerekirken  mevcut yönetim anlayışı tarafından bu rolünden giderek uzaklaştırılmaktadır.     
         Ekonomik krizin bedelinin, ücretli mühendislerin de bir parçası olduğu, emeğiyle geçinen tüm kesimlere ödetildiği bir dönemden geçmekteyiz. Bugün, üye tabanımızın büyük çoğunluğunu oluşturan ücretli ve işsiz mühendisler, üyelerimiz arasında krizden en çok etkilenen, hak kaybına en çok uğrayan kesimdir. Ancak, İMO Ankara Şubesi’ndeki mevcut yönetim anlayışı, odanın esas tabanını oluşturan bu kesimlerden kopmuş, üye tabanının çıkarlarını sisteme karşı korumaktan uzaklaşmıştır. 
         Bugün  İMO’da gücünü üyesinden alan, emekten yana bir dönüşüme ihtiyaç duyulduğu açıktır. Şube politikalarının belirlenmesinde mesleğin doğrudan uygulayıcıları olan ve meslek yaşamında sorunlarla karşılaşan ücretli, emekçi mühendislerin görüşlerinin ve çıkarlarının temel alınması; oda-üye ilişkisinin güçlendirilmesi gerekmektedir.
         Demokrat Mühendisler Platformu olarak, üyelerimizle bağ kuracak, üyelerimizi odaya katacak mekanizmaları yaratmak için çaba göstereceğimize, hak gasplarına uğrayan üyelerimize yanlarında olduğumuz güvenini vereceğimize, öğrenci üyelerimizin akademik-demokratik mücadelelerinde onların yanında yer alacağımıza, kadın üyelerimizin cinsel kimliklerinden dolayı maruz kaldıkları baskı ve şiddete kayıtsız kalmayacağımıza söz veriyoruz.
        Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarını çözerken katılımcılığı esas alacak, birlikte düşünme ve birlikte karar alma mekanizmalarını  harekete geçirmek için örgüt içi işleyişimizi en demokratik şekilde kuracak, üyelerimizi müşteri olarak gören anlayışların aksine enerjimizi ve oda kaynaklarını üyelerimizin hizmetine sunacağız.   
        Örgüt içi demokrasiyi sindirememiş, eleştiriye tahammül etmeyen, odaları kendi mülkleri olarak gören anlayışları reddediyor ve demokratik, şeffaf, katılımcı bir İMO Ankara Şubesi yaratmak istiyoruz.
         Aşağıda, isimleri alfabetik sıraya göre yazılan yönetim kurulu adaylarımız odayı tek başlarına “yönetmeye” aday değildir. Ortak zeminde buluştuğumuz aşağıdaki meslektaşlarımızın hepsi başkan, hepsi sekreter, hepsi sayman, hepsi üyedir.   
Adaylarımız (İsimler alfabetik sırayla yazılmıştır):

Ayşegül Ercan (Araştırma Görevlisi, Gazi Üniversitesi)
Başar Kurt (Kamu Çalışanı, DSİ)
Cem Cüneyt Uğur (Öğretim Görevlisi, ODTÜ)
Evrim Zorlu (Kamu Çalışanı, DSİ)
Fahrettin Çuğu (SSK Emeklisi, Özel Sektör)
Feza Karahan (Kamu Çalışanı, Karayolları)
Harun Deniz Ölmez (İşsiz)
İrem Yüksekol (Ücretli, Özel Sektör)
İsmail Ozan Demirel (Araştırma Görevlisi, ODTÜ)
Mete Işıkoğlu (Bilimsel Araştırma Uzmanı, ODTÜ)
Murat Çeşme (Kamu Çalışanı, DSİ)
Necat Özgür (Kamu Çalışanı, Özel Çevre Koruma Kurumu)
Paşa Öztürk (Kamu Emeklisi, Karayolları)
Uğur Kurtçu (Ücretli, Proje Bürosu)
Utku Çil (Ücretli, Proje Bürosu)

SEÇİMLER:
Tarih: 24 Ocak 2010 Pazar Saat: 09.00-17.00
Yer: Mimar Kemal İlköğretim Okulu Yüksel Cad. Kızılay / ANKARA
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2010, 11:49:47 »

HİTVİK
Üye
**

Rep Puanı: 303
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 636

Teşekkür
-Edilmiş: 6
-Alınan: 19

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2010, 20:13:51 »

tabi tabi hep öyle olur zaten...seçim yaklaştıya...tam bir "siyaset seçimi" gibi...seçim zamanı "HATIRLAMAK"....bravo...işim olmaz odala modala.....nolcakki..ne değişcek..kim gelirse aynı...benden yine proje vize aidat vb adı altında "haraçları" keseceksiniz...o yüzden kimi destekleyecek gibi bir derdim de yok şükür...işimize bakalım...bak..ortalık kötü...
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2010, 20:13:51 »

Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 39888

Teşekkür
-Edilmiş: 0
-Alınan: 2

Demokrat bir İMO Ankara Şubesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2010, 11:25:25 »

19000 e yakın Ankara Şube Üyesinden, üzücüdür ki, 2008 seçimlerinde sadece 4200-4300 civarında kişi oy kullandı. Aslolan geri kalan, odasına küskün, odasından muhtelif nedenlerden dolayı şikayetçi olan 15000 üyeye ulaşmak. Sıkıntılarınızı anlıyoruz. Tüm samimiyetimizle belirtmek isteriz ki platformumuz şu an için çok güçlü olmasa da dile getirdiğiniz meselelerin de üzerine gitmeyi şiar edinmiştir.Bir başlangıç yapmaktayız. Kesip atmamanızı salık veririm.23 Ocak Cumartesi Genel Kurulumuz var.Tüm üyelerimize açıktır. Gelin, fikirlerinizi dile getirin.İnanın itibar görecektir.Yalnız olmadığınızı bilin. Pazar günü (24 Ocak) de seçim olacak. Oyunuzu kullanmaktan imtina etmeyin.   

SEÇİMLER:
Tarih: 24 Ocak 2010 Pazar Saat: 09.00-17.00
Yer: Mimar Kemal İlköğretim Okulu Yüksel Cad. Kızılay / ANKARA
mesyo
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 1662

Teşekkür
-Edilmiş: 1
-Alınan: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2010, 12:37:32 »

Size de oy da yok...Çünkü biliyorum ki sizlerde daha önceki yonetimlerle beraberlik yapmışlıgınız var...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Sitemap XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.1 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu